Speciaal model dakkapel geplaatst in Zwolle

Geplaatst in Zwolle (Overijssel)
Startpagina » Dakkapel » Speciaal model dakkapel geplaatst in Zwolle

Deze speciale dakkapel is geplaatst over 2 woningen. door de strakke uitstraling en de donker kleur past de dakkapel goed bij de woning en de dakpannen. de elektrische rolluiken zijn volledig weggewerkt in het boeideel.

Omdat de dakkapel over 2 woningen is geplaatst hebben we een vergunning aangevraagd en de brandmuren opgemetseld. de binnenkant van de dakkapel is volledig afgewerkt en de bestaande dakramen verplaatst naar de bovenverdieping.

Speciaal model dakkapel geplaatst in Zwolle
Frankhuizerallee 24
Zwolle Overijssel Nederland

Plaats een reactie

Wat klanten over ons vertellen

Dennis GeenevansenDennis Geenevansen
00:39 22 Aug 21
dakkapel laten zetten. zeer vakkundig, snel en mooi. we hebben er veel plezier van. nazorg is prima
Norbert SchoutenNorbert Schouten
17:29 20 Aug 21
Deze mannen hebben bij ons een dakkapel geplaatst. En een uitstekend werk geleverd.Wat een vakmensen heb ik vandaag aan het werk gezien.Bedankt Van Wette Dakkapellen wij zijn er blij mee
Dennis SDennis S
09:47 16 Jun 21
Vorige week is onze dakkapel geplaatst. Ik moet zeggen dat vanaf het eerste telefonische contact naar het inmeten en de offerte tot aan het plaatsen en de nazorg zijn wij zeer onder de indruk geraakt van deze mensen. Het telefonische contact is prettig en vakkundig. Het inmeten gaat zeer snel en het plaatsen is voor deze mensen een fluitje van een (euro)cent. Wij hebben nu een dakkapel waar vooral mijn dochter zeer happy mee is. Ik wil vooral Mark en Maarten bedanken. Vakwerk heren.
Ramon van RamselaarRamon van Ramselaar
15:09 15 Dec 20
Van Wette heeft bij ons een dakkapel geplaatst. Lekker vlot, goede kwaliteit, netjes en opgeruimd gewerkt. Nog even doorsparen en we laten hen de andere kant van ons huis ook doen. Ik beveel van Wette iedereen van harte aan.
Marius NijsMarius Nijs
07:17 01 Oct 20
snelle reactie op de offerte. goed werk geleverd door Corne,prijs, kwatilteit klopt helemaal.van Wette dakkapellen adviseer ik iedereen aan
js_loader