Kunststof dakkapellen

Lees meer

Houten dakkapellen

Lees meer

Wilt u meer licht en ruimte creëren op de bovenverdieping van uw woning?

Wij plaatsen een prefab dakkapel in één dag, hierdoor wordt u ’s ochtends wakker onder een schuin dak, terwijl u s’avonds geniet van een prachtige dakkapel.

Meer informatie

Een prima investering! Want een dakkapel zorgt voor een waardeverhoging van uw huis!

Wij plaatsen een prefab dakkapel in één dag, hierdoor wordt u ’s ochtends wakker onder een schuin dak, terwijl u  s’avonds geniet van een prachtige dakkapel. Onze dakkapellen worden aan de buitenzijde volledig bekleed met kunststof, dit heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Op onze dakkapellen heeft u tien jaar garantie, om deze garantie te kunnen geven gebruiken we alleen de allerbeste materialen.

Een dakkapel of dakopbouw is een van de mogelijkheden om uw zolderverdieping te gaan gebruiken als extra kamer. Dakkapellen worden door ons in diverse uitvoeringen en materialen geleverd. U kiest hoe de binnenkant van de dakkapel moet worden afgewerkt. Er zijn bij ons diverse mogelijkheden wat afwerking betreft, in overleg is alles mogelijk.

WAT ZIJN DE VOORDELEN ALS U EEN DAKKAPEL LATEN PLAATSEN DOOR ONS?
  1. De dakkapel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt (lagere kosten, betere kwaliteit).
  2. De dakkapel wordt met een kraan op uw dak geplaatst (veilig en snel).
  3. U heeft 1 aanspreekpunt van begin tot eind van het traject.
  4. Wij zijn sinds 2010 specialisten in het plaatsen van dakkapellen.
  5. Wij hebben ervaring met alle soorten daken.
  6. Wij leveren kunststof en houten dakkapellen. U kiest welk materiaal u wilt!
  7. Wij verwerken ons afval op milieuvriendelijke wijze.
  8. U kiest hoe het kozijn van uw dakkapel eruit ziet.
  9. Wij hebben een uitstekende referentielijst.
  10. U krijgt van ons tien jaar garantie op een dakkapel.

Extra optie’s toevoegen aan de dakkapel? Dat kan!

Rolluik

Met deze rolluik haalt u de beste bescherming in huis. Rolluiken zorgen voor warmte- en koudewering, isoleren geluid, besparen stookkosten, verhogen de privacy en werken inbraakvertragend. Met rolluiken zijn tevens uw kozijnen beschermd tegen weersinvloeden.

Inzethor

De inzethor is een vaste hor die geschikt is voor vrijwel alle kunststof en houten draaikiepramen welke in het kozijn wordt geplaatst zonder te boren of schroeven.

Ventilatierooster

DucoTon 10 ‘ZR’ is een zelfregelend ‘Ton’ ventilatierooster met ‘Soft-Line’ design buitenprofiel. Het rooster werd in 1992 geïntroduceerd en wordt naar volle tevredenheid in veel projecten gehanteerd.

Screen

Met screens weert u op de meest effectieve manier de zon, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. De screens zijn zogenaamde “ritsscreens”, die in alle standen windvast zijn. Het screendoek is weerbestendig en rot- en schimmelvrij.

Vraag uw offerte aan!

Offerte aanvragen