Dakkapel modellen

Kadermodel dakkapel

Kadermodel dakkapel

Kadermodel dakkapel geeft jouw woning door de strakke lijnen en vlakke HPL platen een moderne en stijlvolle uitstraling.  Door het plaatsen van een kunststof kozijn met draaikiepramen heb je weinig tot geen onderhoud aan deze dakkapel. Indien gewenst kunnen we deze dakkapel voorzien van geïntegreerde rolluiken of screens.
Dakkapel van kunststof met vier ramen

Kunststof dakkapel

Onze kunststof dakkapellen zijn niet alleen een mooie aanwinst voor je huis, maar ook duurzaam en onderhoudsarm. Bij Van Wette Dakkapellen vind je hoogwaardige kunststof dakkapellen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze hebben een strakke en moderne uitstraling die perfect bij je woning past.
Dakkapel van hout

Houten dakkapel

Een houten dakkapel geeft jouw huis een natuurlijke uitstraling en biedt meer voordelen. Hout is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en een uitstekende isolator, waardoor je beter beschermd bent tegen kou en warmte. De houten dakkapel is perfect aanpasbaar aan jouw wensen.
Sleepdak dakkapel

Sleepdak dakkapel

Een sleepdak dakkapel is een stijlvolle keuze die jouw woning een unieke uitstraling geeft. Het aflopende dak zorgt voor een elegante vormgeving en extra ruimte onder het schuine dak. Deze dakkapel is ideaal voor kamers onder een hellend dak, waar je meer licht en ruimte wilt creëren. Kies voor Van Wette Dakkapellen en laat ons je sleepdak dakkapel perfect op jouw woning afstemmen.
Puntdak dakkapel

Puntdak dakkapel

Met een puntdak dakkapel voeg je karakter toe aan jouw huis. De charmante vormgeving geeft een unieke uitstraling aan zowel moderne als klassieke woningen. Onze puntdak dakkapellen worden op maat gemaakt, perfect passend bij jouw stijl en wensen. Geniet van extra ruimte en een prachtige toevoeging aan je woning. Ontdek nu de mogelijkheden bij Van Wette Dakkapellen!
Speciale dakkapel

Speciale dakkapel

Naast alle traditionele dakkapellen kunnen we elk afwijkend model voor jou maken, zoals een dakkapel met sleepdak, puntdak of een monumentale dakkapel volledig nagebouwd met originele detaillering. Jouw creatieve ideeën zijn welkom, en we zullen ze met vakmanschap realiseren. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect aansluit bij jouw unieke behoeften en voorkeuren.
Dakkapel Genemuiden Dakkapellen-modellen

Zelf een dakkapel in 3D ontwerpen?

Ontwerp online je eigen 3D dakkapel met onze nieuwe dakkapel ontwerper. Kies een model en type, het aantal kozijnen en ramen, materialen, maar ook afwerking, kleuren en extra opties voor je dakkapel.

Start vandaag nog met het ontwerpen van je eigen dakkapel. Na het ontwerpen kan je gelijk een offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan!

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 57 recensies
js_loader