Over ons

Van Wette Dakkapellen bouwt sinds 2015 dakkapellen en nokverhogingen voor particulieren en bedrijven.

Van Wette Dakkapellen

Van Wette Dakkapellen bouwt sinds 2015 dakkapellen en nokverhogingen voor particulieren en bedrijven.  We voorzien je van een degelijk advies. We produceren een kwalitatief hoogwaardig product en creëren in 1 dag meer licht en ruimte op de bovenverdieping van je woning. Door de jarenlange ervaring, vakkundig en gedreven team kunnen we voor elke situatie een oplossing maken.

Alles wat Van Wette Dakkapellen is maatwerk. ”Wij houden van uitdaging. Alles wordt naar wens van de klant gemaakt: een dakkapel van 1,5 tot 12 meter met een plat, schuin of puntdak; het kan allemaal. Liever onderscheiden wij ons met vijf speciale opdrachten dan met tien standaard producten.’’

Werkplaats Van Wette

Werkplaats

Al onze dakkapellen worden prefab geproduceerd in onze werkplaats in Genemuiden. Hier hebben we alle materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat je dakkapel met uiterste precisie gemaakt kan worden. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en streven ernaar om jouw dakkapel van uitstekende kwaliteit de deur uit te zien gaan! Vind je het interessant om langs te komen? Je bent na het maken van een afspraak van harte welkom om te kijken hoe onze dakkapellen gemaakt worden.

Showroom

In Genemuiden hebben wij ook een showroom, hier kun je rustig de verschillende dakkapelen, extra opties en materialen bekijken. Ook voorzien wij je hier van gratis advies zodat je de juiste keuze maakt die het best bij jou past!

Corné en Maarten in dakkapel
Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 57 recensies
js_loader