Werkwijze

Lees op deze pagina hoe wij ervoor zorgen dat jij een prachtige dakkapel of nokverhoging krijgt.

Constructie icoontje

800+ projecten opgeleverd

Door heel Nederland hebben wij al meer dan 800 dakkapellen en nokverhogingen geplaatst

Gereedschap icoontje

10 jaar garantie

Bij ons krijg je tien jaar garantie, om deze garantie te kunnen geven gebruiken we alleen de allerbeste materialen.

100% op maat

Jouw dakkapel of nokverhoging 100% naar eigen wens en op maat gemaakt

Hoe gaan we te werk?

Inspiratie opdoen in de showroom

Van Wette dakkapellen beschikt over een uitgebreide showroom. Hier kun je alle materialen kleuren en opties komen bekijken. We geven jou advies over de materialen en nemen je graag mee naar onze productieruimte om te laten zien wat we precies maken.

Corné en Maarten in dakkapel
Tijdens project van Van Wette Dakkapellen
Van Wette werkbus voor een huis

Inmeting en advies bij klant thuis

Om te beoordelen of jouw plannen bouwtechnisch haalbaar zijn komen we graag bij je langs om dit te beoordelen. We meten de hellingshoek van jouw dak, de constructieve aanpassingen en of jouw dakkapel vergunningsvrij geplaatst mag worden.

Prijsopgave werkzaamheden

Nu we de situatie bij jou thuis bekeken hebben maken we een offerte op maat. Hierin staan alle afmetingen, Materialen, Kleuren en eventuele opties in beschreven. Ook staat hierin de garantie vermeld en de actuele levertijden.

Brede dakkapel op een huis

Aanvragen van evt benodigde vergunningen

In sommige gevallen is een dakkapel vergunningsplichtig, Bijvoorbeeld aan de voorzijde. Een nokverhoging is altijd vergunningsplichtig.  Wij nemen dit gehele traject voor jou uit handen. Er wordt een bouwtechnische tekening gemaakt waarin alle maatvoering en details worden weergegeven. Deze wordt bij de gemeente ter beoordeling worden ingediend. In de meeste gevallen neemt dit proces zo’n 6-8 weken in beslag.

Bestellen en produceren van de dakkapel of nokverhoging

Als alles rond is kunnen we de materialen gaan bestellen, De dakkapel of nokverhoging gaan bouwen. Dit gebeurd in onze eigen werkplaats. Hier zijn we van alle gemakken en benodigde machines voorzien om jouw dakkapel van hoge kwaliteit de deur uit te laten gaan.

Medewerke bezig met een dakkapel
Dakkapel op trailer met bus Van Wette Dakkapellen
Mini Airco Rooftop

Montage bij jou thuis

Nadat wij klaar zijn met het produceren van jouw dakkapel kun je beginnen met het leegmaken van de zolder. We komen jouw dakkapel in 1 dag plaatsen en hebben in veel gevallen de dakkapel op de aanhanger meegenomen naar jouw woning. We zagen de sparing in jouw dak en passen de constructie aan. De hijskraan zal de bigbags met afval naar buiten hijsen en de dakkapel op het dak plaatsen. We maken rondom de dakkapel alles waterdicht en ruimen de zolder netjes op. 

Oplevering

Als alles klaar en geplaatst is kijken we samen met jou of alles naar wens is. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. 

Dakkapel Genemuiden Dakkapellen-modellen

Zelf een dakkapel in 3D ontwerpen?

Ontwerp online je eigen 3D dakkapel met onze nieuwe dakkapel ontwerper. Kies een model en type, het aantal kozijnen en ramen, materialen, maar ook afwerking, kleuren en extra opties voor je dakkapel.

Start vandaag nog met het ontwerpen van je eigen dakkapel. Na het ontwerpen kan je gelijk een offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan!

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 57 recensies
js_loader