Dakkapel in Drenthe

Een dakkapel op je woning in Drenthe kan zorgen voor meer licht, ruimte en leefcomfort op zolder. Vraag direct een offerte aan of ontwerp met behulp van de dakkapel configurator je eigen dakkapel. 

Dakkapel Drenthe

De zolder is vanwege de schuine wanden en het gebrek aan ramen een van de minst praktische ruimtes van je woning. Met behulp van het bedrijf Van Wette Dakkapellen kun je hier verandering in brengen. Door een dakkapel op je woning in Drenthe te plaatsen, kun je zorgen voor meer ruimte, meer licht en meer leefcomfort. Dat betekent dat je deze ruimte kunt omtoveren tot slaapkamer, werkplek of hobbyruimte. Ontdek het zelf door je eigen dakkapel te ontwerpen of door direct een offerte aan te vragen bij Van Wette Dakkapellen

Wanneer laat je een dakkapel op je woning in Drenthe plaatsen?

 

Je verwacht gezinsuitbreiding, je hebt thuis een kantoor nodig om rustig in te kunnen werken of je hebt een nieuwe hobby waar ruimte bij benodigd is. Het zijn allemaal redenen waarom jij ervoor zou kunnen kiezen om een dakkapel op je woning in Drenthe te laten plaatsen. Je zorgt er op deze manier namelijk voor dat er een extra volwaardige kamer in je woning aanwezig is. Wat de reden ook zal zijn, een dakkapel op je woning in Drenthe laten plaatsen is de beste manier om meer licht, ruimte en leefcomfort te creëren op de zolder. 

Dakkapel in Drenthe laten plaatsen
Dakkapel in Drenthe

Hoe Van Wette Dakkapellen een dakkapel plaatst op jouw woning

Wanneer je ervoor kiest om een dakkapel op je woning in Drenthe te laten plaatsen, kun je je afvragen hoe dit in zijn werk gaat, want je wilt natuurlijk dat dit op een vakkundige manier gebeurt. Ons professionele bedrijf heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van nokverhogingen en dakkapellen en wij zorgen er dus voor dat jouw dakkapel op een deskundige wijze, en binnen één dag, wordt geïnstalleerd. Daarnaast werken wij, wanneer je dit wilt, de dakkapel ook op de juiste manier af door de dakkapel af te timmeren. Benieuwd hoe dit eruit gaat zien? Bekijk onze afgeronde projecten op de website.

Een dakkapel laten plaatsen naar jouw wens?

 

Bij Van Wette Dakkapellen heb je niet alleen de mogelijkheid om te kiezen voor een houten of een kunststof dakkapel, maar je hebt ook de mogelijkheid om een dakkapel op je woning in Drenthe te laten plaatsen die je helemaal zelf hebt ontworpen. Dit kan door gebruik te maken van de Dakkapel 3D-ontwerper. In de dakkapel configurator kun je zelf het materiaal, de dakhellingshoek, de hoogte, kozijnen, kleuren en veel meer bepalen. Ontdek het zelf door direct je eigen dakkapel te ontwerpen. 

Een dakkapel in Drenthe
Drenthe Dakkapel

Welke opties bieden wij aan bij jouw dakkapel?

Een dakkapel op je woning in Drenthe laten plaatsen is zo gebeurd, maar welke opties wil je daar aan toevoegen? Rolluiken? Screens? Insectenhorren? Het kan allemaal. Bij Van Wette Dakkapellen bieden we naast de hiervoor genoemde opties ook ventilatieroosters, kozijnen, raamdecoratie en een minirooftop airco aan. Zo kun je de dakkapel in Drenthe compleet naar jouw wens laten installeren. 

Wat enkele van onze klanten zeggen

Corne en Maarten hebben bij mij een dakopbouw geplaatst en het is super snel en goed afgewerkt. Top gasten en werken keihard. Dus als je nog een dakkapel of dakopbouw nodig hebt, weet je dat je bij hun op het juiste adres zit!!

Antonio Caddeo

Super tevreden over de dakkapel die geplaatst is door van Wette. Ze denken mee, accepteren gewenste aanpassingen die je graag wilt en de kwaliteit is gewoon goed. Die van ons is in januari geplaatst, ondanks het winterse weer alles in een dag opgeleverd en alles prima op tijd. De afwerking de dag erna is ook netjes te noemen

Hans de Vries

De communicatie met Corne en Mark verliep heel heel vlot en snel. De dakkapel zat er binnen een dag op. De volgende dag werd de dakkapel afgetimmerd. Corne en zijn team zijn echte professionals die hoogwaardige kwaliteit leveren. Ik beveel ze dan ook van harte aan!

Nienke McCarthy-Ballijns

Vraag een offerte aan!

Een dakkapel in Drenthe nodig? Schakel Van Wette Dakkapellen in!

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf dat een dakkapel bij jouw woning in Drenthe kan plaatsen? Dan ben je bij Van Wette Dakkapellen aan het juiste adres! Wij plaatsen snel en eenvoudig een dakkapel naar jouw voorkeuren op je woning. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op om een dakkapel op je woning in Drenthe te laten plaatsen.

Wij plaatsen dakkapellen onder andere in Genemuiden, Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen, Nieuwleusen, Hoogeveen, Lelystad, Nunspeet, Elburg, Dronten, Dalfsen, Emmen, Harderwijk en nog veel meer plaatsen.

Dakkapel in Drenthe nodig
3D Dakkapellen ontwerpen

Zelf een dakkapel in 3D ontwerpen?

Ontwerp online je eigen 3D dakkapel met onze nieuwe dakkapel ontwerper! Kies een model en type, het aantal kozijnen en ramen, materialen, maar ook afwerking, kleuren en extra opties voor je dakkapel.

Start vandaag nog met het ontwerpen van je eigen dakkapel. Na het ontwerpen kan je gelijk een offerte aanvragen.

Opties die wij aanbieden

Screens

Screens

De ritsscreens zijn de ideale oplossing voor zonwering op jouw dakkapel. Deze screens werken we weg in het boeideel..

Rolluik

Rolluiken

Door het plaatsen van rolluiken hou je in de zomer de warmte buiten. Daarnaast maakt het je huis veiliger tegen..

Inzethor

Insectenhor

Een inzethor is een ideaal product wanneer je insecten buiten wilt houden. het aluminium frame is voorzien van..

Hoe gaan we te werk?

9

Prijsopgave werkzaamheden

Na het bekijken en inmeten van jouw situatie maken we een maatwerk offerte. 

9

Dakkapel op maat bouwen

Na akkoord offerte: regelen wij eventuele vergunningen en beginnen aan de bouw in onze eigen werkplaats.

9

Plaatsing in één dag

Als de dakkapel klaar is, komen we naar je toe om de dakkapel te plaatsen en netjes af te werken.

9

Oplevering

Zodra alles klaar en geïnstalleerd is, controleren we samen met jou of alles naar wens is.

Tijdens project van Van Wette Dakkapellen

Projecten afgerond

jaar ervaring

Recente projecten

Dakkapel geplaatst in Vollenhove

Kunststof dakkapel Vollenhove

Deze dakkapel is geplaatst aan de voorzijde van de woning. Uitgevoerd in Wit HPL..

Dakkapel geplaatst in Meppel

Kunststof dakkapel Meppel

Op deze jaren 30 woning in Meppel hebben we deze kunststof dakkapel..

Dubbele nokverhoging geplaatst

Dubbele nokverhoging in Elburg

Deze dubbelzijdige nokverhoging hebben we geplaatst in Elburg.  Na opdracht zijn..

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan conctact met ons op en wij helpen je graag verder!

Wat kost een dakkapel?

De kosten voor een dakkapel liggen gemiddeld tussen de €7.500 en €13.000 afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en de extra opties.

Wanneer heb ik een vergunning nodig?

Per situatie en soms zelfs per gemeente kan dit verschillen. Wij ontzorgen je hierin en vragen de eventueel benodige vergunning aan.

Hoelang duurt het regelen van een vergunning?

Per situatie en soms zelfs per gemeente kan dit verschillen. Wij ontzorgen je hierin en vragen de eventueel benodige vergunning aan.

Wat is de levertijd?

De levertijd verschilt per situatie en offerte. In de offerte kunnen wij je hier een goed beeld van geven.

Kan ik de showroom bezoeken?

In Genemuiden hebben wij ook een showroom, hier kun je rustig de verschillende dakkapelen, extra opties en materialen bekijken. Ook voorzien wij je hier van gratis advies zodat je de juiste keuze maakt die het best bij jou past! Om er zeker van te zijn dat er een adviseur is om je in de showroom te woord te staan, raden we je aan om voor je bezoek een afspraak te maken.

Corné en Maarten staan in een dakkapel

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder!

Showroom

In Genemuiden hebben wij ook een showroom, hier kun je rustig de verschillende dakkapelen, extra opties en materialen bekijken. Ook voorzien wij je hier van gratis advies zodat je de juiste keuze maakt die het best bij jou past!

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 57 recensies
js_loader