Dakkapel in Friesland

Gezinsuitbreiding verwacht? Toe aan een ruimere kamer? Of thuis een plek nodig om te kunnen werken? Een dakkapel plaatsen op je woning in Friesland kan ervoor zorgen dat je niet hoeft te verhuizen. Ideaal wanneer je zeer gehecht bent aan je woning in Friesland. 

Dakkapel Friesland

Met een dakkapel op jouw woning in Friesland zorg je er namelijk voor dat de zolder van jouw woning verandert van een stoffige ruimte in een ruime, lichte kamer die geschikt is voor verschillende doeleinden. Perfect dus voor een extra slaapkamer, een werkplek of speelruimte voor de kinderen. Vraag direct een offerte aan bij Van Wette Dakkapellen of ontwerp je eigen dakkapel in onze dakkapelconfigurator. 

In welke plaatsen in Friesland plaatsen wij dakkapellen?

 

Friesland telt in totaal 18 steden, waaronder Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Drachten, Joure en Lemmer. Daarnaast zijn er meer dan 400 dorpen te vinden in Friesland. Wil jij een dakkapel op je woning laten plaatsen in Friesland en ben je benieuwd of Van Wette Dakkapellen ook bij jou een dakkapel kan plaatsen? Dan hebben we goed nieuws! Wij kunnen in iedere plaats in Friesland een dakkapel plaatsen. Neem direct contact met ons op om meer leefcomfort, licht en ruimte te creëren op zolder! 

Dakkapel in Friesland
Dakkapel in Friesland laten plaatsen

Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel in Friesland?

Een slaapkamer nodig omdat er een kind op komst is, een grotere slaapkamer nodig omdat je gaat studeren, een werkplek nodig vanwege je hybride baan, allemaal redenen om een dakkapel te plaatsen op je huis in Friesland, maar de vraag bij het plaatsen van een dakkapel is: mag dit zomaar of is er een vergunning nodig? Iedere gemeente heeft zijn eigen regels wat betreft het bouwen van een dakkapel. Om na te gaan of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een dakkapel in Friesland, kun je een vergunningscheck doen. Dit kun je doen bij het omgevingsloket. Wij nemen dit traject graag voor jou uit handen, zodat we zo snel mogelijk kunnen zeggen: “it giet oan”

Wat zijn de mogelijkheden voor een dakkapel bij Van Wette Dakkapellen?

 

Naast de bovengenoemde voordelen voor het plaatsen van een dakkapel op je woning in Friesland, kun je het dakkapel ook nog eens naar eigen wens laten ontwerpen. Hierbij heb je de mogelijkheid om alles aan te passen, precies zoals jij het voor ogen hebt. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor het model dakkapel of het materiaal, zoals hout of kunststof. Daarnaast kun je ook nog de hoogte, de breedte, de kozijnen, de borstwering, de kleuren, zonwering en nog talloze andere opties kiezen. Ontdek het zelf in onze dakkapelontwerper

Een Dakkapel in Friesland
Friesland Dakkapel

Welke dakkapellen hebben wij al in Friesland geplaatst?

Ben je benieuwd welke dakkapellen wij al hebben geplaatst in Friesland? Op onze website vind je onze uitgevoerde projecten.

Wat enkele van onze klanten zeggen

Corne en Maarten hebben bij mij een dakopbouw geplaatst en het is super snel en goed afgewerkt. Top gasten en werken keihard. Dus als je nog een dakkapel of dakopbouw nodig hebt, weet je dat je bij hun op het juiste adres zit!!

Antonio Caddeo

Super tevreden over de dakkapel die geplaatst is door van Wette. Ze denken mee, accepteren gewenste aanpassingen die je graag wilt en de kwaliteit is gewoon goed. Die van ons is in januari geplaatst, ondanks het winterse weer alles in een dag opgeleverd en alles prima op tijd. De afwerking de dag erna is ook netjes te noemen

Hans de Vries

De communicatie met Corne en Mark verliep heel heel vlot en snel. De dakkapel zat er binnen een dag op. De volgende dag werd de dakkapel afgetimmerd. Corne en zijn team zijn echte professionals die hoogwaardige kwaliteit leveren. Ik beveel ze dan ook van harte aan!

Nienke McCarthy-Ballijns

Vraag een offerte aan!

Dakkapel in Friesland laten plaatsen? Kies voor Van Wette Dakkapellen!

Meer licht, meer ruimte, meer wooncomfort, een hogere woningwaarde en nog meer voordelen? Wie wil dat nou niet? Met een dakkapel op je woning in Friesland kun jij hier allemaal van profiteren. En het mooiste hiervan is dat je je geliefde woning in Friesland niet hoeft te verlaten om een extra slaap-, werk- of hobbykamer te creëren. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan via onze website voor het laten plaatsen van een dakkapel in Friesland. 

Wij plaatsen dakkapellen onder andere in Genemuiden, Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen, Nieuwleusen, Hoogeveen, Lelystad, Nunspeet, Elburg, Dronten, Dalfsen, Emmen, Harderwijk en nog veel meer plaatsen.

Dakkapel Friesland nodig
3D Dakkapellen ontwerpen

Zelf een dakkapel in 3D ontwerpen?

Ontwerp online je eigen 3D dakkapel met onze nieuwe dakkapel ontwerper! Kies een model en type, het aantal kozijnen en ramen, materialen, maar ook afwerking, kleuren en extra opties voor je dakkapel.

Start vandaag nog met het ontwerpen van je eigen dakkapel. Na het ontwerpen kan je gelijk een offerte aanvragen.

Opties die wij aanbieden

Screens

Screens

De ritsscreens zijn de ideale oplossing voor zonwering op jouw dakkapel. Deze screens werken we weg in het boeideel..

Rolluik

Rolluiken

Door het plaatsen van rolluiken hou je in de zomer de warmte buiten. Daarnaast maakt het je huis veiliger tegen..

Inzethor

Insectenhor

Een inzethor is een ideaal product wanneer je insecten buiten wilt houden. het aluminium frame is voorzien van..

Hoe gaan we te werk?

9

Prijsopgave werkzaamheden

Na het bekijken en inmeten van jouw situatie maken we een maatwerk offerte. 

9

Dakkapel op maat bouwen

Na akkoord offerte: regelen wij eventuele vergunningen en beginnen aan de bouw in onze eigen werkplaats.

9

Plaatsing in één dag

Als de dakkapel klaar is, komen we naar je toe om de dakkapel te plaatsen en netjes af te werken.

9

Oplevering

Zodra alles klaar en geïnstalleerd is, controleren we samen met jou of alles naar wens is.

Tijdens project van Van Wette Dakkapellen

Projecten afgerond

jaar ervaring

Recente projecten

Dakkapel geplaatst in Vollenhove

Kunststof dakkapel Vollenhove

Deze dakkapel is geplaatst aan de voorzijde van de woning. Uitgevoerd in Wit HPL..

Dakkapel geplaatst in Meppel

Kunststof dakkapel Meppel

Op deze jaren 30 woning in Meppel hebben we deze kunststof dakkapel..

Dubbele nokverhoging geplaatst

Dubbele nokverhoging in Elburg

Deze dubbelzijdige nokverhoging hebben we geplaatst in Elburg.  Na opdracht zijn..

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan conctact met ons op en wij helpen je graag verder!

Wat kost een dakkapel?

De kosten voor een dakkapel liggen gemiddeld tussen de €7.500 en €13.000 afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en de extra opties.

Wanneer heb ik een vergunning nodig?

Per situatie en soms zelfs per gemeente kan dit verschillen. Wij ontzorgen je hierin en vragen de eventueel benodige vergunning aan.

Hoelang duurt het regelen van een vergunning?

Per situatie en soms zelfs per gemeente kan dit verschillen. Wij ontzorgen je hierin en vragen de eventueel benodige vergunning aan.

Wat is de levertijd?

De levertijd verschilt per situatie en offerte. In de offerte kunnen wij je hier een goed beeld van geven.

Kan ik de showroom bezoeken?

In Genemuiden hebben wij ook een showroom, hier kun je rustig de verschillende dakkapelen, extra opties en materialen bekijken. Ook voorzien wij je hier van gratis advies zodat je de juiste keuze maakt die het best bij jou past! Om er zeker van te zijn dat er een adviseur is om je in de showroom te woord te staan, raden we je aan om voor je bezoek een afspraak te maken.

Corné en Maarten staan in een dakkapel

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder!

Showroom

In Genemuiden hebben wij ook een showroom, hier kun je rustig de verschillende dakkapelen, extra opties en materialen bekijken. Ook voorzien wij je hier van gratis advies zodat je de juiste keuze maakt die het best bij jou past!

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 57 recensies
js_loader