Dakkapel Meppel

Een dakkapel zorgt niet alleen voor meer ruimte in je woning, maar het zorgt ook voor veel extra natuurlijk licht.

Groene kunststof dakkapel

De zolder is van nature een ruimte met weinig daglicht, maar wanneer je deze ruimte wil gebruiken als slaapkamer, werkplek of hobbyruimte, dan kan het gebrek aan natuurlijk licht lastig zijn. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: het plaatsen van een dakkapel op je woning in Meppel. Met een dakkapel zorg je namelijk niet alleen voor meer ruimte in je woning, maar het zorgt ook voor veel extra natuurlijk licht. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Van Wette Dakkapellen of lees hieronder meer informatie over het plaatsen van een dakkapel in Meppel

Wat zijn de voordelen van een dakkapel in Meppel?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, zorgt een dakkapel op je woning in Meppel ervoor dat je kunt profiteren van meer ruimte en natuurlijk licht op zolder, maar waarom is dat eigenlijk zo belangrijk? Natuurlijk licht is overdag van groot belang voor het krijgen van energie en ontspanning. Daarnaast zorgt daglicht er ook voor dat je een ruimte leefbaar kunt maken. Geef jezelf dus de ruimte en het natuurlijke licht, zodat je op een energieke, maar ontspannen manier gebruik kunt maken van je werkplek, hobbyruimte of slaapkamer. 

Kunststof dakkapel in het zwart
Dakkapel wordt van trailer gehaald

Het plaatsen van een dakkapel in Meppel

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van deze voordelen, en je laat een dakkapel plaatsen in Meppel, dan komen de deskundige vakmensen van Van Wette Dakkapellen bij je langs om het dakkapel te plaatsen. Het dakkapel binnen één dag geplaatst, zodat je geen hinder zal ondervinden van de werkzaamheden. Ook wordt alles netjes achtergelaten, zodat je direct kunt genieten van je extra ruimte en daglicht in jouw woning. 

 

Wat enkele van onze klanten zeggen

Corne en Maarten hebben bij mij een dakopbouw geplaatst en het is super snel en goed afgewerkt. Top gasten en werken keihard. Dus als je nog een dakkapel of dakopbouw nodig hebt, weet je dat je bij hun op het juiste adres zit!!

Antonio Caddeo

Super tevreden over de dakkapel die geplaatst is door van Wette. Ze denken mee, accepteren gewenste aanpassingen die je graag wilt en de kwaliteit is gewoon goed. Die van ons is in januari geplaatst, ondanks het winterse weer alles in een dag opgeleverd en alles prima op tijd. De afwerking de dag erna is ook netjes te noemen

Hans de Vries

De communicatie met Corne en Mark verliep heel heel vlot en snel. De dakkapel zat er binnen een dag op. De volgende dag werd de dakkapel afgetimmerd. Corne en zijn team zijn echte professionals die hoogwaardige kwaliteit leveren. Ik beveel ze dan ook van harte aan!

Nienke McCarthy-Ballijns

Vraag een offerte aan!

Binnekant dakkapel

Je eigen dakkapel in Meppel samenstellen

Bent je benieuwd hoe het dakkapel op jouw woning in Meppel eruit zal zien of wil je ervoor zorgen dat je zelf jouw dakkapel kunt samenstellen naar je eigen wensen en voorkeuren? Bij Van Wette Dakkapellen heb je de mogelijkheid om een dakkapel geheel naar eigen wens samen te stellen door gebruik te maken van onze dakkapelontwerper. Hierin heb je de mogelijkheid om te bepalen welke kleuren, materialen en afmetingen worden gebruikt bij jouw dakkapel in Meppel. Je bepaalt de uitstraling van jouw woning dus helemaal zelf. 

Dakkapel in Meppel laten plaatsen? Kies voor Van Wette Dakkapellen!

Ben je op zoek naar een ervaren en deskundig bedrijf die houten dakkapellen, kunststof dakkapellen of een dakkapel naar eigen wens kan plaatsen op jouw woning in Meppel? Kies dan voor Van Wette Dakkapellen. Wij plaatsen snel en eenvoudig een dakkapel naar jouw voorkeuren op je woning. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op om een dakkapel op je woning in Meppel te laten plaatsen.

Wij plaatsen ook dakkapellen in Genemuiden, Zwolle, Kampen, Steenwijk, Nieuwleusen, Elburg, Lelystad, Hoogeveen, Nunspeet, Almelo, Dronten, Dalfsen, Emmen, Harderwijk en nog veel meer plaatsen. 

Dakkapel plaatsen
3D Dakkapellen ontwerpen

Zelf een dakkapel in 3D ontwerpen?

Ontwerp online je eigen 3D dakkapel met onze nieuwe dakkapel ontwerper! Kies een model en type, het aantal kozijnen en ramen, materialen, maar ook afwerking, kleuren en extra opties voor je dakkapel.

Start vandaag nog met het ontwerpen van je eigen dakkapel. Na het ontwerpen kan je gelijk een offerte aanvragen.

Opties die wij aanbieden

Screens

Screens

De ritsscreens zijn de ideale oplossing voor zonwering op jouw dakkapel. Deze screens werken we weg in het boeideel..

Rolluik

Rolluiken

Door het plaatsen van rolluiken hou je in de zomer de warmte buiten. Daarnaast maakt het je huis veiliger tegen..

Inzethor

Insectenhor

Een inzethor is een ideaal product wanneer je insecten buiten wilt houden. het aluminium frame is voorzien van..

Hoe gaan we te werk?

9

Prijsopgave werkzaamheden

Na het bekijken en inmeten van jouw situatie maken we een maatwerk offerte. 

9

Dakkapel op maat bouwen

Na akkoord offerte: regelen wij eventuele vergunningen en beginnen aan de bouw in onze eigen werkplaats.

9

Plaatsing in één dag

Als de dakkapel klaar is, komen we naar je toe om de dakkapel te plaatsen en netjes af te werken.

9

Oplevering

Zodra alles klaar en geïnstalleerd is, controleren we samen met jou of alles naar wens is.

Tijdens project van Van Wette Dakkapellen

Projecten afgerond

jaar ervaring

Recente projecten

Dakkapel geplaatst in Vollenhove

Kunststof dakkapel Vollenhove

Deze dakkapel is geplaatst aan de voorzijde van de woning. Uitgevoerd in Wit HPL..

Dakkapel geplaatst in Meppel

Kunststof dakkapel Meppel

Op deze jaren 30 woning in Meppel hebben we deze kunststof dakkapel..

Dubbele nokverhoging geplaatst

Dubbele nokverhoging in Elburg

Deze dubbelzijdige nokverhoging hebben we geplaatst in Elburg.  Na opdracht zijn..

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan conctact met ons op en wij helpen je graag verder!

Wat kost een dakkapel?

De kosten voor een dakkapel liggen gemiddeld tussen de €7.500 en €13.000 afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en de extra opties.

Wanneer heb ik een vergunning nodig?

Per situatie en soms zelfs per gemeente kan dit verschillen. Wij ontzorgen je hierin en vragen de eventueel benodige vergunning aan.

Hoelang duurt het regelen van een vergunning?

Per situatie en soms zelfs per gemeente kan dit verschillen. Wij ontzorgen je hierin en vragen de eventueel benodige vergunning aan.

Wat is de levertijd?

De levertijd verschilt per situatie en offerte. In de offerte kunnen wij je hier een goed beeld van geven.

Kan ik de showroom bezoeken?

In Genemuiden hebben wij ook een showroom, hier kun je rustig de verschillende dakkapelen, extra opties en materialen bekijken. Ook voorzien wij je hier van gratis advies zodat je de juiste keuze maakt die het best bij jou past! Om er zeker van te zijn dat er een adviseur is om je in de showroom te woord te staan, raden we je aan om voor je bezoek een afspraak te maken.

Corné en Maarten staan in een dakkapel

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder!

Showroom

In Genemuiden hebben wij ook een showroom, hier kun je rustig de verschillende dakkapelen, extra opties en materialen bekijken. Ook voorzien wij je hier van gratis advies zodat je de juiste keuze maakt die het best bij jou past!

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 58 recensies
js_loader