Kunststof dakkapel

Wilt u graag meer licht en ruimte op uw zolder? Dan is een kunststof dakkapel de ideale oplossing voor u! Kunststof dakkapellen zijn niet alleen een fraaie toevoeging aan uw huis, maar ook nog eens duurzaam en onderhoudsarm. Bij Van Wette Dakkapelen bent u aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardige kunststof dakkapellen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze kunststof dakkapellen hebben een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij iedere woning. Laat Van Wette Dakkapelen u helpen uw droomzolder te realiseren met een hoogwaardige kunststof dakkapel!

Kunststof dakkapel: meer licht en ruimte op zolder

Een kunststof dakkapel biedt tal van voordelen voor uw woning. Niet alleen zorgt het voor meer licht en ruimte op uw zolder, maar het verhoogt ook de waarde van uw huis. Een kunststof dakkapel is namelijk een duurzame investering die bijdraagt aan het energiezuiniger maken van uw woning. Bovendien is een kunststof dakkapel onderhoudsarm en kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe ruimte zonder hoge onderhoudskosten. Wilt u ook graag meer licht en ruimte op uw zolder, en tegelijkertijd de waarde van uw huis verhogen? Laat Van Wette Dakkapelen u helpen bij het realiseren van uw droomzolder met een hoogwaardige kunststof dakkapel.

De werkwijze bij het plaatsen van een kunststof dakkapel

Bij Van Wette Dakkapellen begrijpen wij als geen ander dat het plaatsen van een dakkapel een belangrijke investering is voor uw woning. Daarom gaan wij altijd zeer zorgvuldig te werk. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw kunststof dakkapel, waarbij ze rekening houden met uw wensen en de stijl van uw huis. Daarnaast werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig product waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u ook graag genieten van meer licht en ruimte op uw zolder? Laat Van Wette Dakkapellen u helpen bij het realiseren van uw droomzolder met een hoogwaardige kunststof dakkapel!

Kunststof dakkapel laten plaatsen? Schakel Van Wette Dakkapellen in!

Wacht niet langer en laat uw zolder tot leven komen met een hoogwaardige kunststof dakkapel van Van Wette Dakkapellen! Onze dakkapellen zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, maar zorgen ook voor meer licht en ruimte in uw huis. Dankzij onze zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product waar u jarenlang plezier van heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de mogelijkheden voor uw woning.

Van Wette dakkapellen bouwt de dakkapellen vakkundig en met de beste materialen.

  • Plaatsing in 1 dag
  • Gratis advies bij u thuis
  • 10 jaar garantie op uw kunststof dakkapel
  • Isolatiewaarde RC 6.0 volgens nieuwste bouwbesluit
  • EPDM dakbedekking
  • Dakkapel 100 % op maat gemaakt
  • Standaard draaikiepramen
  • Kunststof kozijnen
  • Beglazing HR ++

Hieronder staan de meest recente projecten die wij uitgevoerd hebben

Dakkapel ontwerpen

Dakkapel ontwerpen

Ontwerp online je eigen 3D dakkapel met onze nieuwe dakkapel ontwerper. Kies een model en type, het aantal kozijnen en ramen, materialen, maar ook afwerking, kleuren en extra opties voor je dakkapel.

Start vandaag nog met het ontwerpen van je eigen dakkapel. Na het ontwerpen kan je gelijk een offerte aanvragen.

Wat klanten over ons vertellen

Rik WinterRik Winter
21:56 27 Jan 23
Door Van Wette een dakkapel laten plaatsen. Alles is perfect en soepel verlopen. Een week van te voren ontvingen we netjes bericht ter voorbereiding. Op de dag van plaatsen waren ze keurig op tijd. De kraanmachinist was bereid om afval op een pallet naar buiten te halen en nieuwe materialen weer naar binnen. Ik kan Van Wette zeker aanraden.
Antonio CaddeoAntonio Caddeo
18:14 28 Oct 22
Corne en Maarten hebben bij mij een dakopbouw geplaatst en het is super snel en goed afgewerkt. Top gasten en werken keihard. Dus als je nog een dakkapel of dakopbouw nodig hebt, weet je dat je bij hun op het juiste adres zit!!
Dennis GeenevansenDennis Geenevansen
00:39 22 Aug 21
dakkapel laten zetten. zeer vakkundig, snel en mooi. we hebben er veel plezier van. nazorg is prima
Norbert SchoutenNorbert Schouten
17:29 20 Aug 21
Deze mannen hebben bij ons een dakkapel geplaatst. En een uitstekend werk geleverd.Wat een vakmensen heb ik vandaag aan het werk gezien.Bedankt Van Wette Dakkapellen wij zijn er blij mee
Dennis SDennis S
09:47 16 Jun 21
Vorige week is onze dakkapel geplaatst. Ik moet zeggen dat vanaf het eerste telefonische contact naar het inmeten en de offerte tot aan het plaatsen en de nazorg zijn wij zeer onder de indruk geraakt van deze mensen. Het telefonische contact is prettig en vakkundig. Het inmeten gaat zeer snel en het plaatsen is voor deze mensen een fluitje van een (euro)cent. Wij hebben nu een dakkapel waar vooral mijn dochter zeer happy mee is. Ik wil vooral Mark en Maarten bedanken. Vakwerk heren.
Ramon van RamselaarRamon van Ramselaar
15:09 15 Dec 20
Van Wette heeft bij ons een dakkapel geplaatst. Lekker vlot, goede kwaliteit, netjes en opgeruimd gewerkt. Nog even doorsparen en we laten hen de andere kant van ons huis ook doen. Ik beveel van Wette iedereen van harte aan.
Marius NijsMarius Nijs
07:17 01 Oct 20
snelle reactie op de offerte. goed werk geleverd door Corne,prijs, kwatilteit klopt helemaal.van Wette dakkapellen adviseer ik iedereen aan
Arjan BouwersArjan Bouwers
08:39 20 Aug 19
Begin 2019 hebben we van Wette gevraagd om bij ons een dakkapel en een vliering te plaatsen. Er is goed geluisterd naar onze wensen, waardoor alles snel en netjes opgeleverd kon worden. Wij hebben er voor gekozen om de zolder zelf helemaal af te werken. Afwerking doorgesproken met van Wette, waarop hij nog wat tips en handigheidjes aan ons heeft meegegeven. Al met al zijn we erg blij met de door van Wette geleverde dakkapel en vliering.
Dbdi TreasurerDbdi Treasurer
15:48 19 Aug 19
Wij hebben 2 dakkapellen laten plaatsen onlangs. Iemand In de buurt had zo’n mooie dakkapel en Ik heb de maker ervan opgespoord. Logistiek is alles aanleveren waar Wij wonen een ramp. Van de post tot een kuub zand omdat we een beetje apart wonen. Voor Wette was het Geen probleem, de kraan ging op een speciale veerboot, werd door zeer nauwe historische straatjes gemanouvreerd en alles liep fijn. Ik heb een goede prijs kwaliteit verhouding, de after service was fantastisch en het zijn allemaal erg aardige doodnormale toffe mannen. Misschien was fijnste wel het meedenken. Echt eerlijk meedenken, ook hoe iets goedkoper of mooier of beter zou kunnen. En ze werden niet gek van mij Met Mijn 1000 vragen over welke kleur de afvoerpijp is en of ze aub wel uit kijken voor mijn buren hun huis. Dus kortom... van alle dingen die Wij verbouwen (en we doen echt alles In ons oude huis) is Wette Met stip de fijnste leverancier
Jan Peter HooiveldJan Peter Hooiveld
19:06 23 May 19
We hebben twee dakkapellen laten plaatsen door van Wette Dakkapellen en zijn er heel tevreden mee. In één dag waren ze binnen acht uur klaar en stonden de beide dakkapellen mooi strak op het dak. We hebben redelijk wat bedrijven langs gehad om te kijken en onze wensen te bespreken maar de prijs- kwaliteitsverhouding kwam hier niet bij in de buurt. Verder is Corne eerlijk en recht door zee wat ons een goed geval gaf om met hem in zee te gaan.
Simone Van dongenSimone Van dongen
16:17 09 Mar 19
Een dakkapel in 1 dag, wat heerlijk! Het is perfect op ons dak geplaatst voor een scherpe prijs. De dakkapel zelf is super vakkundig gezet en mooi geworden!Qua binnen afwerking was er voor beide kanten een domper:Wij kunnen zelf klussen, maar deze keer wilden wij alles uit handen geven, wat een luxe gevoel was dat! Tijdens het eerste gesprek hadden wij direct een goed gevoel bij Corne. Wij vroegen of hij ook de afwerking binnen wilde doen. Hij had extra dagen voor ons gereserveerd om alle afwerking te doen, een wand te plaatsen en electra uit te breiden. Wat wij niet wisten is dat hij, in goed vertrouwen, een onder aannemer hiervoor had geregeld; helaas is de afwerking door diegene verschrikkelijk gedaan. Dit was een "help mijn man is klusser" niveau, mijn eigen man zou het strakker hebben gedaan terwijl hij niet in de bouw zit.Corne kon het niet direct oplossen vanwege zijn huwelijksreis en daaromheen de gigantische drukte. Even dachten we, laat maar! Maar ik had gezien dat hij superstrak kan werken, want ondertussen had hij een dakkapel geplaatst en afgewerkt bij mijn zus. Hij heeft uiteindelijke alles zelf aangepast en verbetert bij ons en toen konden we weer aan de slag.Als Corne alles zelf had gedaan was dit een super lovende recensie met 5 sterren. Helaas heeft een ander het voor hem en ons verpest, maar dat is een leermoment geweest. We hebben die weken gebaald, heel erg. Maar we genieten nu elke dag van ons uiteindelijke perfecte dakkapel!
js_loader