Opties die wij aanbieden

Rolluiken

Rolluiken

Wij plaatsen rolluiken in het boeideel van jouw dakkapel. Door het plaatsen van rolluiken hou je in de zomer de warmte buiten. Daarnaast maakt het je huis veiliger tegen inbraken. Rolluiken op verschillende manieren te bedienen en in diverse kleuren leverbaar.

Screens

Screens

De ritsscreens zijn de ideale oplossing voor zonwering op jouw dakkapel. Deze screens werken we weg in het boeideel van de dakkapel. Hierdoor zijn ze nauwelijks zichtbaar en strak afgewerkt. Omdat een dakkapel op hoogte geplaatst wordt gebruiken we uitsluiten een ritsscreen. Hierbij is het doek verbonden aan de zijgeleider waardoor je bij veel wind geen zorgen hoeft te maken.

Insectenhor

Insectenhor

Een inzethor is een ideaal product wanneer je insecten buiten wilt houden. het aluminium frame is voorzien van grijs gaas en eenvoudig te monteren in jouw draaikiepramen. De horren zijn in meerder kleuren leverbaar.

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters

Met een ventilatierooster zorg je voor frisse lucht op jouw zolderkamer. Je kunt deze open en dicht zetten wanneer gewenst. Ventilatierooster zijn in meerdere RAL kleuren beschikbaar.

Wit kozijn Rehau

Kozijnen

Je kunt de kozijnen van je dakkapel in verschillende materialen en kleuren laten maken. Je kan kiezen voor een houten kozijn of een kunststof kozijn. Kunststof kozijnen zijn standaard wit of crème glad, maar je kunt ook een houtnerf folie in diverse kleuren voor zowel binnen als buiten kiezen.

Kunststof kozijn

Raamdecoratie

Raamdecoratie is in veel soorten en kleuren mogelijk. Je kunt kiezen uit mogelijkheden tussen het glas of een frame op het kozijn.

Mini Airco Rooftop

Minirooftop airco

Met een airconditioning hou je in de zomer jouw zolder koel. Onze airconditioning valt minimaal op in jouw kamer en zorgt via de design binnenunit voor een goede verdeling van koele luchtstromen. Je ervaart een prettige koele ruimte tijdens zonnige dagen. Onze buitenunit is nauwelijks zichtbaar vanaf straatniveau.

Binnen afwerking

Binnen afwerking

Naast het plaatsen van een casco dakkapel kunnen wij indien gewenst afwerken aan de binnenzijde. De binnenzijde van de dakkapel wordt dan voorzien van Gipsplaten aan plafond en zijwangen. De kozijnafwerking wordt netjes op maat gemaakt en er zal een vensterbank naar keuze geplaatste worden. Ook is het mogelijk om inbouwspods in het plafond te verwerken.

Vraag een offerte aan!

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 57 recensies
js_loader