Dakkapel Hoogeveen

Wij hebben als professioneel bedrijf de kennis en ervaring in huis om een dakkapel binnen één dag op jouw woning te plaatsen.

Groene kunststof dakkapel

Denk je erover na om een dakkapel te laten plaatsen op jouw woning in Hoogeveen? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Wij hebben als professioneel bedrijf namelijk de kennis en ervaring in huis om een dakkapel binnen één dag op jouw woning te plaatsen. Hierdoor kunnen wij jouw zolder binnen een oogwenk omtoveren tot een volwaardige ruimte met meer licht en ruimte, zodat jij deze plek kunt inrichten tot slaapkamer, hobbyruimte of werkkamer. Benieuwd naar alle mogelijkheden van Van Wette Dakkapellen? Neem dan contact met ons op of lees hieronder meer informatie over het plaatsen van een dakkapel in Hoogeveen

Meer licht en ruimte met een dakkapel in Hoogeveen

De zolder staat bekend als een ruimte met weinig lichtinval, schuine wanden en een laag plafond. Dit kun je allemaal veranderen op een eenvoudige manier. Met het plaatsen van een dakkapel op jouw woning in Hoogeveen zorg je voor meer ramen op zolder zodat je kunt profiteren van meer lichtinval. Daarnaast krijg je met het plaatsen van een dakkapel ook meer ruimte op zolder. Wil je ook meer licht en ruimte op zolder, zodat je deze plek kunt omtoveren tot een leefbare ruimte die kan dienen als slaap-, werk- of hobbykamer? Neem dan contact op met Van Wette Dakkapellen. 

Kunststof dakkapel in het zwart
Dakkapel wordt van trailer gehaald

Jouw eigen dakkapel samenstellen

Wist je dat je bij Van Wette Dakkapellen jouw eigen dakkapel voor je woning in Hoogeveen kunt samenstellen? Met behulp van onze dakkapelontwerper kun je heel eenvoudig je gewenste kleur, materiaal, afmeting en nog veel meer uitkiezen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Stel dan direct jouw eigen dakkapel samen. 

Wat enkele van onze klanten zeggen

Corne en Maarten hebben bij mij een dakopbouw geplaatst en het is super snel en goed afgewerkt. Top gasten en werken keihard. Dus als je nog een dakkapel of dakopbouw nodig hebt, weet je dat je bij hun op het juiste adres zit!!

Antonio Caddeo

Super tevreden over de dakkapel die geplaatst is door van Wette. Ze denken mee, accepteren gewenste aanpassingen die je graag wilt en de kwaliteit is gewoon goed. Die van ons is in januari geplaatst, ondanks het winterse weer alles in een dag opgeleverd en alles prima op tijd. De afwerking de dag erna is ook netjes te noemen

Hans de Vries

De communicatie met Corne en Mark verliep heel heel vlot en snel. De dakkapel zat er binnen een dag op. De volgende dag werd de dakkapel afgetimmerd. Corne en zijn team zijn echte professionals die hoogwaardige kwaliteit leveren. Ik beveel ze dan ook van harte aan!

Nienke McCarthy-Ballijns

Vraag een offerte aan!

Binnekant dakkapel

Dakkapel in Hoogeveen laten plaatsen door Van Wette Dakkapelen

Wil je een dakkapel laten plaatsen op jouw woning in Hoogeveen? Schakel hier dan wel een professioneel bedrijf voor in. Van Wette Dakkapellen heeft kennis en jarenlange ervaring met het plaatsen van dakkapellen en nokverhogingen en kan jouw dakkapel binnen één dag op deskundige wijze plaatsen op jouw woning. Wil je ook dat jouw dakkapel in Hoogeveen op de juiste manier wordt geplaatst? Schakel de vakmensen in van Van Wette Dakkapellen. 

Dakkapel laten plaatsen in Hoogeveen?

Wil je een dakkapel op jouw woning in Hoogeveen laten plaatsen? Schakel dan het professionele bedrijf Van Wette Dakkapellen in. Wij plaatsen houten dakkapellen, kunststof dakkapellen en dakkapellen op maat binnen één dag op jouw woning. Neem hiervoor contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij plaatsen ook dakkapellen in MeppelZwolle, Kampen, Steenwijk, Nieuwleusen, Elburg, Lelystad, Dalfsen, Nunspeet, Almelo, Dronten, Genemuiden, Emmen, Harderwijk en nog veel meer plaatsen.  

Dakkapel plaatsen
3D Dakkapellen ontwerpen

Zelf een dakkapel in 3D ontwerpen?

Ontwerp online je eigen 3D dakkapel met onze nieuwe dakkapel ontwerper! Kies een model en type, het aantal kozijnen en ramen, materialen, maar ook afwerking, kleuren en extra opties voor je dakkapel.

Start vandaag nog met het ontwerpen van je eigen dakkapel. Na het ontwerpen kan je gelijk een offerte aanvragen.

Opties die wij aanbieden

Screens

Screens

De ritsscreens zijn de ideale oplossing voor zonwering op jouw dakkapel. Deze screens werken we weg in het boeideel..

Rolluik

Rolluiken

Door het plaatsen van rolluiken hou je in de zomer de warmte buiten. Daarnaast maakt het je huis veiliger tegen..

Inzethor

Insectenhor

Een inzethor is een ideaal product wanneer je insecten buiten wilt houden. het aluminium frame is voorzien van..

Hoe gaan we te werk?

9

Prijsopgave werkzaamheden

Na het bekijken en inmeten van jouw situatie maken we een maatwerk offerte. 

9

Dakkapel op maat bouwen

Na akkoord offerte: regelen wij eventuele vergunningen en beginnen aan de bouw in onze eigen werkplaats.

9

Plaatsing in één dag

Als de dakkapel klaar is, komen we naar je toe om de dakkapel te plaatsen en netjes af te werken.

9

Oplevering

Zodra alles klaar en geïnstalleerd is, controleren we samen met jou of alles naar wens is.

Tijdens project van Van Wette Dakkapellen

Projecten afgerond

jaar ervaring

Recente projecten

Dakkapel geplaatst in Vollenhove

Kunststof dakkapel Vollenhove

Deze dakkapel is geplaatst aan de voorzijde van de woning. Uitgevoerd in Wit HPL..

Dakkapel geplaatst in Meppel

Kunststof dakkapel Meppel

Op deze jaren 30 woning in Meppel hebben we deze kunststof dakkapel..

Dubbele nokverhoging geplaatst

Dubbele nokverhoging in Elburg

Deze dubbelzijdige nokverhoging hebben we geplaatst in Elburg.  Na opdracht zijn..

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan conctact met ons op en wij helpen je graag verder!

Wat kost een dakkapel?

De kosten voor een dakkapel liggen gemiddeld tussen de €7.500 en €13.000 afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en de extra opties.

Wanneer heb ik een vergunning nodig?

Per situatie en soms zelfs per gemeente kan dit verschillen. Wij ontzorgen je hierin en vragen de eventueel benodige vergunning aan.

Hoelang duurt het regelen van een vergunning?

Per situatie en soms zelfs per gemeente kan dit verschillen. Wij ontzorgen je hierin en vragen de eventueel benodige vergunning aan.

Wat is de levertijd?

De levertijd verschilt per situatie en offerte. In de offerte kunnen wij je hier een goed beeld van geven.

Kan ik de showroom bezoeken?

In Genemuiden hebben wij ook een showroom, hier kun je rustig de verschillende dakkapelen, extra opties en materialen bekijken. Ook voorzien wij je hier van gratis advies zodat je de juiste keuze maakt die het best bij jou past! Om er zeker van te zijn dat er een adviseur is om je in de showroom te woord te staan, raden we je aan om voor je bezoek een afspraak te maken.

Corné en Maarten staan in een dakkapel

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder!

Showroom

In Genemuiden hebben wij ook een showroom, hier kun je rustig de verschillende dakkapelen, extra opties en materialen bekijken. Ook voorzien wij je hier van gratis advies zodat je de juiste keuze maakt die het best bij jou past!

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 56 recensies
js_loader