10 meter prefab nokverhoging geplaatst in Eefde

Geplaatst in Eefde ()
Startpagina » Nokverhoging » 10 meter prefab nokverhoging geplaatst in Eefde

Deze prefab nokverhoging van 10 meter is geplaatst over de volle breedte van de woning. Aan deze woning hebben we weer heel wat extra ruimte toegevoegd. De vergunning is door ons verzorgd. De buitenkant is door ons afgewerkt de binnenkant zal de klant verder afwerken.

      

Het transport hebben we zelf verzorgd

Het kraanwerk is verzorgd door Kuiphuis kraanverhuur

   

10 meter prefab nokverhoging geplaatst in Eefde
Schurinklaan 7
Eefde 7211 DD
Nederland

Plaats een reactie

Wat klanten over ons vertellen

Dennis GeenevansenDennis Geenevansen
00:39 22 Aug 21
dakkapel laten zetten. zeer vakkundig, snel en mooi. we hebben er veel plezier van. nazorg is prima
Norbert SchoutenNorbert Schouten
17:29 20 Aug 21
Deze mannen hebben bij ons een dakkapel geplaatst. En een uitstekend werk geleverd.Wat een vakmensen heb ik vandaag aan het werk gezien.Bedankt Van Wette Dakkapellen wij zijn er blij mee
Dennis SDennis S
09:47 16 Jun 21
Vorige week is onze dakkapel geplaatst. Ik moet zeggen dat vanaf het eerste telefonische contact naar het inmeten en de offerte tot aan het plaatsen en de nazorg zijn wij zeer onder de indruk geraakt van deze mensen. Het telefonische contact is prettig en vakkundig. Het inmeten gaat zeer snel en het plaatsen is voor deze mensen een fluitje van een (euro)cent. Wij hebben nu een dakkapel waar vooral mijn dochter zeer happy mee is. Ik wil vooral Mark en Maarten bedanken. Vakwerk heren.
Ramon van RamselaarRamon van Ramselaar
15:09 15 Dec 20
Van Wette heeft bij ons een dakkapel geplaatst. Lekker vlot, goede kwaliteit, netjes en opgeruimd gewerkt. Nog even doorsparen en we laten hen de andere kant van ons huis ook doen. Ik beveel van Wette iedereen van harte aan.
Marius NijsMarius Nijs
07:17 01 Oct 20
snelle reactie op de offerte. goed werk geleverd door Corne,prijs, kwatilteit klopt helemaal.van Wette dakkapellen adviseer ik iedereen aan
js_loader