Contact met Van Wette Dakkapellen

Vanuit Genemuiden zijn wij al sinds 2010 actief in het plaatsen en bouwen van nieuwe dakkapellen.

Met onze ervaring wordt elk project een succes.

  Dakkapel ontwerpen

  Dakkapel ontwerpen

  Ontwerp online je eigen 3D dakkapel met onze nieuwe dakkapel ontwerper. Kies een model en type, het aantal kozijnen en ramen, materialen, maar ook afwerking, kleuren en extra opties voor je dakkapel.

  Start vandaag nog met het ontwerpen van je eigen dakkapel. Na het ontwerpen kan je gelijk een offerte aanvragen.

  Wat klanten over ons vertellen

  Dennis GeenevansenDennis Geenevansen
  00:39 22 Aug 21
  dakkapel laten zetten. zeer vakkundig, snel en mooi. we hebben er veel plezier van. nazorg is prima
  Norbert SchoutenNorbert Schouten
  17:29 20 Aug 21
  Deze mannen hebben bij ons een dakkapel geplaatst. En een uitstekend werk geleverd.Wat een vakmensen heb ik vandaag aan het werk gezien.Bedankt Van Wette Dakkapellen wij zijn er blij mee
  Dennis SDennis S
  09:47 16 Jun 21
  Vorige week is onze dakkapel geplaatst. Ik moet zeggen dat vanaf het eerste telefonische contact naar het inmeten en de offerte tot aan het plaatsen en de nazorg zijn wij zeer onder de indruk geraakt van deze mensen. Het telefonische contact is prettig en vakkundig. Het inmeten gaat zeer snel en het plaatsen is voor deze mensen een fluitje van een (euro)cent. Wij hebben nu een dakkapel waar vooral mijn dochter zeer happy mee is. Ik wil vooral Mark en Maarten bedanken. Vakwerk heren.
  Ramon van RamselaarRamon van Ramselaar
  15:09 15 Dec 20
  Van Wette heeft bij ons een dakkapel geplaatst. Lekker vlot, goede kwaliteit, netjes en opgeruimd gewerkt. Nog even doorsparen en we laten hen de andere kant van ons huis ook doen. Ik beveel van Wette iedereen van harte aan.
  Marius NijsMarius Nijs
  07:17 01 Oct 20
  snelle reactie op de offerte. goed werk geleverd door Corne,prijs, kwatilteit klopt helemaal.van Wette dakkapellen adviseer ik iedereen aan
  js_loader