Dakkapel plaatsen in Zwolle

Door het plaatsen van een dakkapel creëer je meer ruimte en licht op de zolder. van Wette dakkapellen is specialist in het plaatsen van dakkapellen in Zwolle. Onze dakkapellen worden op maat gemaakt, worden geplaatst in 1 dag en kunnen voorzien worden van o.a. elektrische rolluiken , Screens,  ventilatieroosters, insecthorren of zelfs een airco. De dakkapellen worden standaard casco opgeleverd zodat de klant de binnen afwerking naar eigen wens kan realiseren.

Ook geïnteresseerd in het plaatsen van een dakkapel in Zwolle?

U kunst u op onze website oriënteren naar de mogelijkheden. Zelfs kunt u uw 3D ontwerp samenstellen middels onze dakkapel configurator.  Eén van onze vakmensen komt graag bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden. hij zal u advies geven over de mogelijkheden en welke dakkapel het best bij u past. Tijdens deze inmeting zal er gekeken worden hoe de constructie van uw dak kan worden aangepast, of er een omgevingsvergunning nodig is en of de situatie voldoet aan de wet en regelgeving. Al onze dakkapellen worden op maat gemaakt. hiervoor krijgt u na het samenstellen van een 3D ontwerp een gespecificeerde offerte.

Prefab uit onze werkplaats in Genemuiden

Al onze dakkapellen worden prefab geproduceerd in onze werkplaats in Genemuiden. Hier hebben we alle materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw dakkapel met uiterste precisie gemaakt kan worden. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en streven ernaar om uw dakkapel van uitstekende kwaliteit de deur uit te zien gaan! Vindt u het interessant om langs te komen? U bent na het maken van een afspraak van harte welkom om te kijken hoe onze dakkapellen gemaakt worden.

Montage van de dakkapel

Al vroeg staan onze medewerkers bij u voor de deur. Het plaatsen van een dakkapel is namelijk een hele klus. Allereerst wordt de maatvoering uitgezet, de dakpannen worden verwijderd en het gat kan worden uitgezaagd. De dakconstructie kan verstevigd worden terwijl al het afval netjes in Big-Bags gesorteerd wordt. Rond 10 uur komt de hijskraan, deze zal eerst al het afval naar buiten hijsen. heeft u nog materialen om de dakkapel af te timmeren? deze kunnen kosteloos naar boven gehesen worden. Nu kan de dakkapel op het dak gehesen worden. De zijwangen, stelkozijn en het dak worden afgedicht met Pur schuim. Hierdoor zijn alle aansluitingen goed afgedicht. De loodvervanger wordt in de vorm van de pan geklopt en het EPDM onder de pannen aangebracht. We ruimen alles netjes op, als u tevreden bent kunnen we de dakkapel opleveren.

Omgevingsvergunning dakkapel Zwolle

Indien nodig kunnen wij het aanvragen van de vergunning voor u regelen. Middels een bouwtechnische tekening wordt er door de gemeente bepaald of de dakkapel aan de welstandeisen voldoet. Ook wordt er gekeken of de nieuwe situatie voldoet aan het bouwbesluit. Indien de gemeente het nodig vindt zal er nog een constructieberekening gemaakt moeten worden. Ook hiervoor hebben we de juiste connecties zodat u er zelf geen omkijken naar hebt.

Dakkapel ontwerpen

Dakkapel ontwerpen

Ontwerp online je eigen 3D dakkapel met onze nieuwe dakkapel ontwerper. Kies een model en type, het aantal kozijnen en ramen, materialen, maar ook afwerking, kleuren en extra opties voor je dakkapel.

Start vandaag nog met het ontwerpen van je eigen dakkapel. Na het ontwerpen kan je gelijk een offerte aanvragen.

Wat klanten over ons vertellen

Dennis GeenevansenDennis Geenevansen
00:39 22 Aug 21
dakkapel laten zetten. zeer vakkundig, snel en mooi. we hebben er veel plezier van. nazorg is prima
Norbert SchoutenNorbert Schouten
17:29 20 Aug 21
Deze mannen hebben bij ons een dakkapel geplaatst. En een uitstekend werk geleverd.Wat een vakmensen heb ik vandaag aan het werk gezien.Bedankt Van Wette Dakkapellen wij zijn er blij mee
Dennis SDennis S
09:47 16 Jun 21
Vorige week is onze dakkapel geplaatst. Ik moet zeggen dat vanaf het eerste telefonische contact naar het inmeten en de offerte tot aan het plaatsen en de nazorg zijn wij zeer onder de indruk geraakt van deze mensen. Het telefonische contact is prettig en vakkundig. Het inmeten gaat zeer snel en het plaatsen is voor deze mensen een fluitje van een (euro)cent. Wij hebben nu een dakkapel waar vooral mijn dochter zeer happy mee is. Ik wil vooral Mark en Maarten bedanken. Vakwerk heren.
Ramon van RamselaarRamon van Ramselaar
15:09 15 Dec 20
Van Wette heeft bij ons een dakkapel geplaatst. Lekker vlot, goede kwaliteit, netjes en opgeruimd gewerkt. Nog even doorsparen en we laten hen de andere kant van ons huis ook doen. Ik beveel van Wette iedereen van harte aan.
Marius NijsMarius Nijs
07:17 01 Oct 20
snelle reactie op de offerte. goed werk geleverd door Corne,prijs, kwatilteit klopt helemaal.van Wette dakkapellen adviseer ik iedereen aan
js_loader